Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Нині громаді свято - свято Врожаю!

Дата: 11.09.2017 23:40
Кількість переглядів: 1065

 

      Свято Врожаю – це Свято Жнив, це Свято Хліба, це Свято Трударів, це Свято Подяки. Тому і святкували всією Дубівською об’єднаною територіальною громадою. Бо всі ми до цього причетні, не створюємо чогось грандіозного і великого, проте сіємо усі, а значить і збираємо. Відмінною є лише нива, бо в кожного вона своя…

      Жителі Красноволі, Мислини, Гредьок, Городища і Облап, Вербки і Бахова, усі прибули на Свято Врожаю, яке проходило 10 вересня у селі Дубове. У програмі були спортивні та родинні змагання, забіг вулицями села «Про здоров’я дбаємо, гарний настрій маємо!», ярмарок, лотерея, дитячі розваги із казковими героями, конкурс «Відтвори логотип Дубівської громади», святковий концерт, куліш, ліхтарики миру  та дискотека для усіх поколінь.

     Привітні ведучі - Оксана Рокун та Юрій Мельник словами вітання відкрили концертну програму. Сільський голова Роман Троцюк  звернувся до жителів громади і подякував їм за натхненну і клопітку працю та невтомні руки. «Як буде хліб, то буде і добробут, то буде і пісня, а співати ми любимо всі – від малого до великого» - додав Роман Троцюк. Пісня, яку він виконав з донькою Катериною наповнила серця глядачів любов’ю та подарувала гарний настрій.

     Дитяча і всім знайома дитяча пісенька «Коровай» у виконанні вихованців ДНЗ «Дзвіночок» с.Дубове не залишила байдужим, мабуть, жодного.

     З гарним настроєм глядачі свята зустріли вокальний колектив Дубівського будинку культури «Барвограй» з піснею «Чорниці» та уміло обіграною з українськими національними стравами піснею «Картопелька». Зворушливі музичні вітання також подарував народний жіночий аматорський колектив «Лелія».

    Гучними оплесками присутні урочистостей зустрічали гостей з Облап, які крім пісень здивували усіх сценкою «Два кума». Жартівливою піснею «Дієта» вокальний колектив села Вербка підняв настрій глядачам свята. З піснею «Волинь» привітали усіх з Святом Врожаю жіночий колектив села Городище.

    Глядачі концерту були захоплені майстерністю Яни Савюк, Уляни Буднік, Анни Куран, Артема Романюка з Яною Антонюк, та співочого соловейка Святослава Панасюка.

      Ажіотаж серед жителів громади викликала святкова лотерея. Щасливий квиток дістався Сергію Калінчику, який в подарунок отримав холодильник.

       Родзинкою свята стала дискотека для всіх поколінь «На хвилях ретро пісень», яка продовжилася дискотекою для молоді.

     Чимало на святі було і запрошених гостей. Жителі громади приймали вітання від помічника  Народного депутата України Степана Івахіва Наталії Малиновської, заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Сергія Кошарука та голови Ковельської районної державної адміністрації Віктора Козака.

    Хотілося б подякувати фонду «Патріоти Волині» за дороговартісні призи для розіграшу лотереї, спонсорам, керівникам установ, які долучилися до організації свята, працівникам галузі культури, які забезпечили  концертну програму,   а також всім небайдужим жителям, які відвідали Свято Врожаю.

Виконавчий комітет Дубівської сільської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь