Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

                           

18 Квітня, 2024 р., 12:48
Влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу? Отримайте компенсацію від держави за новими умовами Покращили сервіс на порталі Дія
17 Квітня, 2024 р., 10:49
Нещодавно наші господиньки із Дубівської громади уже вдруге брали участь у Благодійному Ярмарку Незламних на підтримку ЗСУ. Пам’ятаєте яскраві світлини різноманітних смаколиків в соціальній мережі Фейсбук?
17 Квітня, 2024 р., 10:44
Сьогодні, в час повномасштабної війни, вже ні в кого не викликає сумнівів той факт, що національно – патріотичному вихованню підростаючого покоління маємо приділяти особливу увагу. Адже коли твою гідність принижують, нападають на твою державу, зневажають мову та культуру, вбивають українців тільки тому, що вони українці - без патріотизму і націоналізму не обійтись.
10 Квітня, 2024 р., 12:46
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримкиLobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
07 Квітня, 2024 р., 17:09
Війна - це завжди смерть, біль, сльози, відвага, мужність, героїзм, патріотизм, подвиг, туга за близькими людьми, розбиті серця, скалічені долі, ненависть, злість, кров та любов. Війна – це злісна всепожираюча і руйнівна сила, яка приносить із собою чимало горя, страждань і душевної порожнечі, вона жорстока та невблаганна. А після себе війна залишає дітей сиротами, жінок вдовами, чиїхось чоловіків, синів інвалідами, людські мрії нездійсненими, психіку ураженою, міста та села зруйнованими, порушену екологію та біль: фізичний та моральний.
04 Квітня, 2024 р., 11:33
Ветерани можуть навчатися за безкоштовною програмою з державного управління
02 Квітня, 2024 р., 15:57
За результатами виступів спортсменів у міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях у 2023 році з олімпійських та не олімпійських видів спорту Дубівська сільська територіальна громада нагороджена Грамотами та Кубками Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації за зайняте І місце серед територіальних громад (І група) за підсумками обласних змагань 2023 року та за зайняте ІІІ місце серед територіальних громад (І група) за підсумками 2023 року на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь