Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

                           

23 Квітня, 2024 р., 15:46
За підтримки Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні та Національної соціальної сервісної служби України 16-18 квітня 2024 року у Закарпатській області відбувся навчальний виїзний семінар для спеціалістів служб у справах дітей Волинської, Закарпатської та Харківської областей «Практичні аспекти діяльності служб у справах дітей в рамках розбудови системи кращого догляду для кожної дитини». У навчальному виїздному семінарі Дубівську територіальну громаду представила начальник Служби у справах дітей Дубівської сільської ради Ольга Шимчук.
21 Квітня, 2024 р., 15:05
Майже 61 млрд доларів до кінця вересня 2025 року на оборонні витрати, на бюджетну та економічну підтримку та 400 млн - на захист кордонів та гуманітарне розмінування.
18 Квітня, 2024 р., 12:48
Влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу? Отримайте компенсацію від держави за новими умовами Покращили сервіс на порталі Дія
17 Квітня, 2024 р., 10:49
Нещодавно наші господиньки із Дубівської громади уже вдруге брали участь у Благодійному Ярмарку Незламних на підтримку ЗСУ. Пам’ятаєте яскраві світлини різноманітних смаколиків в соціальній мережі Фейсбук?
17 Квітня, 2024 р., 10:44
Сьогодні, в час повномасштабної війни, вже ні в кого не викликає сумнівів той факт, що національно – патріотичному вихованню підростаючого покоління маємо приділяти особливу увагу. Адже коли твою гідність принижують, нападають на твою державу, зневажають мову та культуру, вбивають українців тільки тому, що вони українці - без патріотизму і націоналізму не обійтись.
10 Квітня, 2024 р., 12:46
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримкиLobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
07 Квітня, 2024 р., 17:09
Війна - це завжди смерть, біль, сльози, відвага, мужність, героїзм, патріотизм, подвиг, туга за близькими людьми, розбиті серця, скалічені долі, ненависть, злість, кров та любов. Війна – це злісна всепожираюча і руйнівна сила, яка приносить із собою чимало горя, страждань і душевної порожнечі, вона жорстока та невблаганна. А після себе війна залишає дітей сиротами, жінок вдовами, чиїхось чоловіків, синів інвалідами, людські мрії нездійсненими, психіку ураженою, міста та села зруйнованими, порушену екологію та біль: фізичний та моральний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь